Mina sidor

Nyckelbrickor

Har du någon gång tappat nycklarna? Gör som tusentals andra, ta det säkra före det osäkra och öka dina chanser att få tillbaka borttappade nycklar. 

Varje Nyckelbricka är personlig, med ett unikt nummer som registreras tillsammans med dina uppgifter. Skulle du tappa bort eller förlora dina nycklar ökar chanserna att få tillbaka dem.

Upphittaren lämnar in nycklarna, antingen till en polisstation eller genom att posta dem till oss. Så fort vi eller polisen fått in dina nycklar kontaktar vi dig. Dina uppgifter hanteras alltid med full sekretess.

Var förbered på tråkigare stunder – införskaffa nyckelbricka

Vid förlust

Borttappade nycklar är inget ovanligt. Däremot är det ytterst ovanligt att ägaren får dem tillbaka om det saknas nyckelbricka.

Riksskydd nyckelbricka gör att hela 90% får tillbaka sina nycklar vid förlust! Hittelön utbetalas av oss, och du får nycklarna i ett rekommenderat brev hem till dig.

Bevakade nyckelbrickor

Varje år inlämnas flera ton nycklar till polisens hittegodsavdelningar som inte kommer tillbaka till sina ägare. Med en ID-märkt nyckelbricka ökar väsentligt möjligheterna att en borttappad nyckel snabbt kommer tillbaka till ägaren. 

Upphittad nyckelknippa lämnas i närmsta brevlåda eller till polisen. På brickans baksida är nyckelbrickan märkt med ett unikt ID-nummer. Endast Polisen tillsammans med SOS Alarm kan identifiera vem som äger nycklarna. Då en nyckelknippa upphittas står Riksskydd för alla kostnader för att den skall returneras till dess rätta ägare, inklusive hittelön till upphittaren.

Skaffa nyckelbricka

Ange dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl upphittad nyckelbricka

Ange dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.